Radio Simplu

Patru actori pleacă din Las Fierbinți la altă televiziune. Se destramă serialul de pe Pro TV

Mihai Bobonete, Costi Diță, Adrian Văncică și Mihai Rait vor părăsi, pentru o oră, postul Pro TV. Vor fi prezenți, duminică, 29 decembrie, de la ora 14.30, în ediția specială “Politică și delicatețuri”, show prezentat de Mircea Dinescu, pe TVR, potrivit libertatea.ro.

Cei patru actori din Las Fierbinți se vor reuni într-un spectacol de stand-up comedy. Mihai Bobonete și Costi Diță vor forma o echipă, Adrian Văncică și Mihai Rait, alta. Iar Mircea Dinescu va fi singur la cratiță.

Muzica lăutărească nu va lipsi, Nelu Greblă fiind cel responsabil cu asigurarea fondului sonor.

Surpriză uriașă la Pro TV! Ce se întâmplă cu serialul Las Fierbinți
Altfel, pe data de 25 noiembrie, serialul ”Las Fierbinți” primea o lovitură neașteptată în timpul galei TV Mania. Serialul ”Vlad” – difuzat tot de postul Pro TV – ocupa prima poziție a clasamentului, detronând serialul în care ”Celentano” & Company provoacă hohotele de râs ale telespectatorilor. Surpriza a fost una de proporții, iar multe voci au fost de părere că ”Las Fierbinți” va intra, până la urmă, pe o pantă descendentă.

Dar, după ce au fost contabilizate cifrele lunii noiembrie, ”Las Fierbinți” deține tot prima poziție a clasamentului, în ceea ce privește audiențele realizate, semn că ”echipa” și-a făcut, din nou, treaba, iar telespectatorii nu s-au dezlipit din fața televizoarelor în timp ce erau difuzate aventurile rurale ale simpaticelor personaje.

Potrivit informațiilor publicate de paginademedia.ro, ”Las Fierbinți” își păstrează titlul de cel mai urmărit serial din România, peste două milioane de telespectatori urmărind, în medie, serialul de comedie. Locul doi al clasamentului audiențelor revine tot Pro TV-ului, datorită serialului ”Vlad”, cel care a detronat ”Las Fierbinți” la premiile TV Mania. Antena 1 reușește să prindă locul trei, prin serialul ”Sacrificiul”.