Radio Simplu

Din nou împreună! Marius Elisei a respectat dorința Oanei Roman. Vedeta este cea mai fericită, iar fiica lor are acum ambii părinți lângă ea. Imaginea pe care o aștepta toată lumea:

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, însă își doresc ca fiicei lor, Isabela, să nu îi lipsească nimic și nici să nu sufere din cauza lor. Încă soțul vedetei face tot ce poate pentru a fi alături de fetița lui.

Oana Roman a suferit foarte mult atunci când Mioara și Petre Roman s-au despărțit, iar tatăl ei a întrerupt orice legătură cu ea. Vedeta nu și-a dorit ca fetița ei să treacă prin această situație dureroasă și încearcă din răsputeri să facă în așa fel încât Isabela să nu simtă lipsa tatălui său.

Deși nu mai formează un cuplu cu Oana Roman, Marius Elisei își petrece timpul alături de fiica lui, iar micuța Isabela este fericită. Marți, soțul vedetei a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie cu el și Isabela, iar cei doi le urează tuturor bună dimineața.

Tot marți, Isabela a avut serbarea la grădiniță, iar Oana Roman a fost alături de fiica ei. Vedeta a avut mari emoții și s-a mândrit cu fetița ei.

Vedeta s-a despărțit de bărbatul cu care o fetiță, iar motivul care a dus la separare a fost legat de neînțelegerile care au apărut între ei în ultima perioadă. Mulți credeau că Oana Roman a fost înșelată de Marius Elisei, dar vedeta nu a făcut declarații despre acest subiect.

Am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcționează ca și cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme, dar relația noastră ca părinți trebuie să rămână impecabilă. Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi. Acum amândoi știm că această separare este unica soluție.