Radio Simplu

Pare o fotografie obişnuită de nuntă. Dar în spatele acestei imagini se ascunde o dramă

GALERIE FOTO (3)

Nunta reprezintă momentul culminant în viaţa unui cuplu, motiv pentru care partenerii fac tot posibilul ca evenimentul să iasă perfect. La fel a fost şi situaţia lui Aly şi Anthony Femia, care s-au logodit la sfârşitul lui 2012. Programaseră nunta în toamna lui 2015, dar vestea pe care au primit-o în urmă cu o săptămână le-a dat planurile peste cap. Potrivit viralnova.com, viitoarea miresă a aflat la sfârşitul lui ianuarie 2013 că mama ei suferă de o formă agresivă de cancer la plămâni şi că nu mai are mult timp de trăit.

În loc să cadă în depresie, Aly şi Anthony, cu ajutorul familiei şi a personalului medical, au reuşit să-şi plănuiască nunta, ba chiar să o şi organizeze, astfel încât şi mama miresei să fie prezentă.

Aşa că, pe 29 ianuarie 2014, Aly şi-a cumpărat rochia de mireasă şi a asortat la ea un colier de perle care i-a aparţinut mamei sale. Autorităţile au eliberat certificatul de căsătorie, doctorii au cumpărat aranjamentele florale şi tortul de nuntă, iar reprezentanţii spitalului au acceptat ca unitatea medicală să le găzduiască nunta.

Deşi pentru mireasă situaţia a fost una extrem de dificilă, mai ales că şi tatăl ei murise în urmă cu câţiva ani tot din cauza cancerului la plămâni, nunta le-a ieşit aşa cum şi-au dorit.