Radio Simplu

Papagalul nu prea pare impresionat de invitatia la joaca a catelului

Imagini super adorabile cu un catelus dolofan care incearca sa ii intre in gratii unui papagal.

Ghemotocul de blana tot sare in jurul pasarii incercand sa o faca sa intre in jocul lui insa papagalul nu pare impresionat de toata aceasta topaiala.

Oricum, amandoi sunt extrem de adorabili.

Prietenia neobișnuită dintre doua animale din specii diferite a uimit lummea! Un câine și un papagal au devenit cei mai buni prieteni, după ce s-au cunoscut în noua lor casă.

Prietenia lor se bazează pe încredere și armonie. În acest clip veți vedea cea mai ciudată tovărășie dintre două specii diferite ce a strâns mii de Like-uri pe rețeaua socială Facebook.

Chiar dacă nu fac parte din aceeași specie, unele necuvântătoare ajung să stabilească legături de prietenie extrem de ciudate.

Este şi cazul celor doi prieteni: papagalul, care a făcut furori pe internet datorită prietenului său patruped, şi a puiului de cățel.

Această poveste frumoasă este reală și ne arată că nu există limite atunci când vine vorba de alegerea unui prieten…

Fiecare persoană care își cumpără un câine are în minte câteva principii după care îl alege. Dacă mulți vor să aibă un cățel cuminte și prietenos, alții vor să fie foarte inteligent, să apere bine casa și să fie ușor de dresat.

Un câine inteligent înseamnă, în primul rând, o relație foate bună cu familia în urma unui dresaj bun și siguranța că stăpânii nu se vor trezi cu mobila distrusă și cu alte lucruri rupte prin casă.

Specialiștii susțin că Border Collie este cea mai inteligentă rasă de câine, iar traiul alături de un câine Collie este cum nu se poate mai plăcut.

Acești câini sunt foarte energici, prin urmare au nevoie de stăpâni la fel de activi ca ei, care să îi ducă des la plimbare și în drumeții, unde adoră aerul curat.

De asemenea, cei care vor un Collie trebuie să fie dispus să arunce în parc un băț ore în șir, căci cățelul va fi neobosit.

Cuvântul care guvernează viața unui Collie este „ordinea”, așa că va încerca des să aibă grijă de cei din jurul său și să îi dirijeze, în spiritul trecutului său de câine de turmă, în care strângea într-un timp record sute de oi și de vaci.

Iubitorii de câini plasează câinii din rasa Pudel pe locul al doilea în ceea ce provește inteligența.

Sunt ușor de dresat, ascultă ceea ce li se spune și nu fac prostii în casă și în afara ei, ci își dau interesul să fie mereu pe placul stăpânilor.

Ei reușesc mereu să își surprindă stăpânii cu lucruri noi și sunt creativi, iar copiii se îndrăgostesc imediat de aspectul lor fizic și de voioșia lor.