Radio Simplu

PAPAGALUL l-a dat de gol! Uite ce i-a spus animalul soției și în ce probleme l-a băgat. ,,M-a distrus…”

O femeie bănuia că soțul ei o înșală cu menajera, așa că a luat papagalul și l-a dus la poliție unde animalul a văzut că este pe deplin ascultat și a început să spună verzi și ucate, printre care și detalii din momentele intime ale soțului femeii cu amanta.

Întâmplarea complet neobișnuită s-a petrecut în Kuweit, unde este ilegal ca un soț să aibă o aventură. Soția bărbatului credea că papagalul fusese expus la aventura secretă a soțului, conform Al Shahed Daily.

Acestea fiind spuse, femeia a luat papagalul la poliție și a depus o plângere de adulter împotriva partenerului ei. Totuși, autoritățile au decis să nu accepte declarațiile papagalului, care au fost considerate inadmisibile fiindcă e imposibil de dovedit unde le-a auzit pasărea. Curtea a declarat că putea să preia câteva replici chiar și de la televizor, sau radio.

În Kuweit, cei care au aventuri primesc pedepse extrem de severe, așa că din păcate sau din fericire, faptul că singurul martor a fost o pasăre a fost singurul noroc ciudat al soțului.