Radio Simplu

Organizarea apartamentelor din Japonia te vor face să treci printr-un episod de claustrofobie

Dacă doar privim niște poze putem avea impresia că niponii trăiesc în niște case superbe și foarte scumpe. doar că așa viață luxoasă nu este pentru toată lumea. Ceei care nu au mulți bani sunt obișnuiți cu apartamente chiar mici și foarte organizate.

Acolo este foarte important un contract de închiriere între cele două părți implicate căci fără el nu te poți aștepta la condiții decente de trai. AAtunci când te muți, nu găsești decât mobila de bucătărie, în rest apartamentul este nemobilat.

O chestie foarte ciudată este aceea că uneori nu se acceptă cupluri chiar dacă se plătește și există loc destul. Animalele de companie nu sunt o idee bună pentru casele din Japonia. Niponii se tem de ce poți lăsa în urmă din cauza animalului, cum ar fi păr sau mobilier distrus.

În Jsponia nu există șanse să găsești un apartament cu un balcon generos pentru depozitare. la fel de compacte sunt apartamentele din punct de vedere al înălțimii. Dacă nu esti scund, cel mai bine ar fi să ai grijă să nu te lovești la cap.

Acest lucru se referă și la camerele de hotel. Acolo lucrurile devin și mai practice. Oamenii dorm pe paturi pliante pentru a aveaa peste zi mai mult loc. În cazul în care îți dorești să ajungi în Japonia trebuie săai grijă la aceste specte extrem de importante.