Radio Simplu

OARE ANTENA 1 CE ZICE DE ASTA?! PRO TV I-A „FURAT” EMISIUNEA LUI DAN NEGRU

Emisiunile interesante vin pe bandă rulată! Un nou format de show se va putea vedea la PRO TV: o adevărată provocare care va pune în mare dificultate participanții.

Un nou show este gata să facă furori pe micile ecrane! Potrivit informațiilor oferite de paginademedia.ro, PRO TV este gata să lanseze cea mai nouă provocare! Televiziunea a achiziționat formatul internațional Masked Singer, un show care provine, de fapt, din Coreea. Concursul se bazează pe recunoașterea unor personaje care poartă măști.

Cum se va desfășura show-ul
Sursa citată mai informează că personajele care vor participa în cadrul show-ului vor purta costume și măști, fiind acoperite în întregime, astfel încât identitatea lor să nu fie cunoscută sau deductibilă pentru fiecare dintre ei.

Cu toate acestea, PRO TV nu a confirmat, în mod oficial, informația. Un astfel de tip de show a mai fost realizat de Dan Negru, la Antena 1. Formatul a fost prezentat chiar în noaptea de Revelion, atunci când prezentatorul de la Antena 1 aducea personalități mascate și trebuia să le fie ghicită identitatate. Audiența a fost dusă la cote mari cu ajutorul acestui tip de show, iar acum, se pare că PRO TV ar dori să „preia ștafeta”.

În anul 2019, la Antena 1, Revelionul Starurilor s-a transformat într-un show cu măști, ce era difuzat săptămânal. Dan Negru era cel care modera emisiunea, iar aceasta s-a numit „Scena Misterelor”. Aceasta nu a fost singura emisiune de acest tip, căci și formatul emisiunii „Te cunosc de undeva” se bazează tot pe transformări și măști.