Radio Simplu

Oana Zăvoranu, așa cum nu ai mai văzut-o. Fotografia care a luat pe toată lumea prin surprindere pe Instagram: ”Mie nu-mi plac copiii, dar el e altfel…”

Oana Zăvoranu ne ia prin surprindere de multe ori cu postările sale pe Instagram, dar de data aceasta s-a întrecut pe sine. Vedeta a făcut publică o fotografie în care ține în brațe și alintă un băiețel. La 46 de ani, Oana și soțul său, Alex, au devenit pentru prima data nași.

Oana Zăvoranu este celebră pentru stilul direct și spumos de a ‘spune lucrurilor pe nume’, postările sale în social media făcând adesea deliciul publicului și enervând terțe persoane, dar de data aceasta a făcut un gest neașteptat.
Oana Zăvoranu, pentru prima dată nașa unui copil

Oana Zăvoranu și-a uimit fanii postând pe Instagram o fotografie în care ține în brațe un băiețel. Iată că, la 46 de ani, bruneta și soțul său, Alex Ashraf, au devenit pentru prima data nași, fiind părinșii spirituali ai unui băiețel adorabil.

‘Primul si cel mai dulce fin al meu si al lui Alex ♥… si doar stiti ca mie nu-mi plac copiii, dar el e altfel, cu el chiar ma joc si mi-e drag sa il tin in brate…Asta pana cand incepe sa planga si nu mai stiu ce sa fac cu el si il ia mami lui’, acesta a fost mesajul postat de Oana Zăvoranu pe Instagram.
Oana Zăvoranu, adevărul despre operații estetice

Oana Zăvoranu militează pentru naturalețe și, chiar dacă și-a schimbat silicoanele de nu mai puțin de de zece ori, acum este împotriva femeilor operate.

„Am un bărbat pe care îl iubesc enorm, am copii blanosi pe care îi iubesc enorm, dar avem și noi problemele noastre că trăim în România. Știi ce este? cred că stresul e ăla care ne omoară pe toți. Acord o mare atenție fizicului pentru că eu cu asta vând, arăt bine la față la corp.

Am avut 10 perechi de silicoane, toate modelele. Am avut toate formele, modelele, mărimile și etc. Să știi că multă lume mi-a zis, Oana nu ai îmbătrânit deloc, timpul peste ține nu trece.

Eu pot să am 25 de ani, dacă corpul meu arată de 55 și sunt cu ridurile și ţâţele la, pardon, genunchi, degeaba îți zic eu ție eu am 25 de ani, băi Oana, really? Deci trebuie să te ajute cumva spiritul tânăr. Sunt matracucele astea, baragladinele, care nu ai fundul de vadana a lui Kim Kardashian nu ești ok.

Acum după părerea mea, modă, dar la femei sunt deformate frate, deci nu ai cum să ai talia atâta și fundul atât. Nu e ok.’, a mai spus Oana Zăvoranu, la Acces Direct.