Radio Simplu

LA PRO TV E MAI BINE CA LA ANTENA 1! CE SUPER-LIMUZINĂ ȘI-A LUAT HORIA BRENCIU CU PRIMII BANI DE LA VOCEA ROMÂNIEI

GALERIE FOTO (2)

Este un adevărat ”one man show”, are carismă și trăiește fiecare apariție artistică la cote înalte. Horia Brenciu, ”nume greu” în showbizul autohton, a părăsit Antena 1 – după cinci ani de colaborare, la ”X Factor” – pentru Pro TV și se bucură, din plin, de fiecare zi. Tată a patru copii, Horia afișează un zâmbet grăitor de fiecare dată când apare pe sticlă, fiind un artist împlinit și un familist convins.

”Obrazul subțire cu cheltuială se ține”, iar această expresie are valabilitate și atunci când vorbim despre talentatul Horia Brenciu. Artistul și-a ”tras” o super-limuzină respectabilă, în valoare de aproape 80.000 de euro, prestațiile vedetei de la ”Vocea României” și nu numai fiind recompensate pe măsură. Dar este invontestabil faptul că Brenciu este un adevărat magnet pentru public, indiferent dacă ocupă scaunul de jurat sau apare, pe scenă, în fața microfonului.

”E un om plin de gânduri și de idei revoluționare”
Pro TV și-a lansat grila de toamnă, iar printre surprize se numără și reîntoarcerea lui Horia Brenciu pe scaunul de jurat la Vocea României. Nu i-a fost deloc greu să reintre în pâine, mai ales că ceilalți jurați l-au făcut să se simtă… ca acasă.

”În prima zi de filmare, la audițiile pe nevăzute, ne-am îmbrățișat și ne-am spus vrute și nevrute. A doua zi însă, în prima pauză de filmare, Smiley și Bartoș au trecut la acțiune și m-au invitat la masă. Am mâncat cu toții… ciolan cu varză călită. Ca desert, Irina ne-a oferit plăcinte calde făcute de mama ei, iar Tudor, fiindu-mi vecin de cabină, mi-a fredonat câteva compoziții de-ale lui… Le știam, dar m-am prefăcut surprins de talentul lui”, a declarat Horia Brenciu pentru Viva!.

”Tudor Chirilă e un om plin de gânduri și de idei revoluționare. Este un adolescent cu suflet mare și cu o maturitate aferentă vârstei lui onorabile”, a mai declarat Brenciu.