Radio Simplu

Oana Zăvoranu, acuzată că și-a abandonat bunica la azil! Ce-a putut să-i facă mamei Mărioarei Zăvoranu:

Oana Zăvoranu, obligată de instanța de judecată să plătească după ce și-ar fi abandonat bunica la azilul de bătrâni.

Oana Zăvoranu este acuzată că și-a abandonat bunica în azil, după moartea mamei sale, Mărioara Zăvoranu. Fima Zăvoranu, în vârstă de 90 de ani, a fost trimisă la azilul de bătrâni, deși una dintre nepoatele ei s-a oferit să o îngrijească.

Se pare, însă, că Oana Zăvoranu nu a plătit taxa lunară de 2.500 de lei de la azilul de bătrâni unde o internase pe bunica ei. Vedeta a fost dată în judecată pentru că nu ar mai fi achitat suma lunară încă din octombrie 2017.

Inițial, Oana Zăvoranu a avut câștig de cauză. Potrivit contractului semnat, prețul serviciilor fusese stabili la doar 2000 de lei.

Oana Zăvoranu, dată în judecată de azilul de bătrâni
Deși în prima instanță Oana Zăvoranu a câștigat procesul, repezentanții de la azil au făcut apel și, de data aceasta, decizia a fost una nefavorbail actriței. Ea are de plată suma de 15.000 lei, dar și suma de 3.067,5 lei ce reprezintă cheltuieli de judecată.

„Tip soluție: Schimbat total. Soluția pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa civilă apelată. Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantei sume de 15.ooo lei. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 3067,5 lei cheltuieli de judecată, din care 1785 lei reprezintă onorariu avocațial și 1282,5 lei reprezintă taxă judiciară de timbru fond și apel. Cu recurs în termen de 30 de zile de la pronunțare, cererea urmând a fi depusă la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată în decizia magistraților, conform Cancan.