Radio Simplu

Oana Roman, sedință foto de senzație! Cum arată vedeta în cea mai sexy rochie roșie pe care a purtat-o vreodată

GALERIE FOTO (3)

Oana Roman se pregătește pentru un super eveniment care ca avea loc în weekendul următor, lansarea colecției de modă, o premieră pentru frumoasa vedetă.

Oana Roman se pregătește să mai bifeze încă o premieră în cariera sa. Vedeta lansează vineri, 29 noiembrie, în cadrul Bucharest Fashion Week, colecția capsulă by Oana Roman, creată alături de Esa. Evenimentul va fi însoțit, firește, de o prezentare de modă în cadrul căreia vor fi prezentate piese vestimentare deosebite.

Vedeta arată senzational, a slăbit mult, iar rochiile pe care le-a purtat azi, în cadrul sedintei foto, în avampremieră pentru evenimentul de lansare a colectiei, i-au pus silueta in evidenta.

„Colecția se va lansa online pe 30 noiembrie, după prezentarea de modă care va avea loc pe 29 noiembrie, în cadrul Bucharest Fashion Week. Această colecție reprezintă un vis al meu, un priect la care mă gândesc de mai mulți ani și pe care am reușit să îl fac în mai puțin de 3 săptămâno, alături de o persoană care a crezut în ideea mea. Vom prezenta 12 modele de rochii de zi și mai ales de seară, din materiale prețioase (ex. mătase, catifea, paiete), în culori puternice precum fucsia, verde, albastru electric, roșu si, evident, negru. Sunt modele statement de rochii, dedicate femeilor cu personalitate, care au ceva de spus, determinate și puternice. Mai mult decât atât, măsurile vor fi până la 46”, ne-a declarat Oana Roman.