Radio Simplu

Când s-a căsătorit a avut 13 negrese ca domnișoare de onoare, când a aflat soțul cine sunt nu i-a venit să creadă! Are doar 23 de ani, mulți cred că e nebună, dar ea știe că are dreptate. Ce a făcut fata e unic!

GALERIE FOTO (3)

Katie Davis este o ființă umană extraordinară. Când avea 18 ani a fost regina balului de absolvire, dar ea nu și-a pierdut concentrarea, știa că are lucruri mai bune de făcut decât să devină un simplu fotomodel.

În timp ce era în clasa a 12-a, Katie a zburat în Uganda, iar acolo și-a dat seama ce vre asă facă după ce va absolvi liceul. În loc să meargă la facultate, a decis să stea un an în Uganda unde a predat copiilor dintr-un orfelinat.

Ceea ce nu știa pe atunci era că Uganda va deveni casa ei permanentă timp de câțiva ani de zile. În cele din urmă Katie va scrie o carte despre experiența aceasta.


La 23 de ani, Katie adoptase deja 13 fete din Uganda. Într-un interviu ea a povestit că această decizie i-a afectat viața în cel mai pozitiv mod: ,,În toți acei ani în care puneam capete mici adormite pe pernuțe nu înțelegeam cât de incontrolabilă era iubirea pe care o am pentru ele, deveniseră părți din mine, și dacă mi le-ar fi luat cineva m-ar fi durut mai rău decât orice altceva. Nu știam că uneori mă voi uita la ele și voi simți atâta iubire încât mă va durea inima, fizic!”

Mai târziu l-a întâlnit pe Benji Majors și s-au îndrăgostit. În prezent locuiesc amândoi în Uganda, împreună cu cele 13 fiice ale lor pe care noul ei soț le-a acceptat cu brațe deschise.

Iată și un material video despre povestea incredibilă a acestei femei uimitoare care a reușit, prin viața ei de până acum, să schimbe viața a 13 oameni: