Radio Simplu

OANA ROMAN SE TOPEȘTE PE PICIOARE! INCREDIBIL CUM ARATĂ VEDETA ACUM

GALERIE FOTO (2)

Oana Roman se topește pe picioare! Incredibil cum arată vedeta acum. Vedeta le-a demonstrat fanilor că a reușit, cu multă ambiție și sacrificii, să scape de kilogramele în plus.

În urmă cu câteva luni, Oana Roman a pus piciorul în prag și a decis că este timpul să scape de kilogramele în plus. Vedeta a adoptat un stil de viață sănătos, a mers la sală și a făcut diverse proceduri de remodelare corporală. Rezultatele nu au întârziat să apară, iar Oana Roman este extrem de mândră de noua ei siluetă.

Vedeta le-a arătat fanilor că a reușit să se simtă, din nou, bine în pielea ei și a publicat două fotografii care demonstrează acest lucru!

”Stânga noiembrie, dreapta început de februarie. Diferenta este vizibilă! Ambele poze facute cu același telefon ..fără nici un fel de editare.
Rezultat obținut cu proceduri de remodelare corporală și dietă, dar nu draconica”, a mărturisit Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman l-a iertat pe Marius Elisei
După scandalul în care a fost implicat, Marius Elisei a venit în cadrul emisiunii prezentate de Mihai Morar și a mărturisit că este vorba despre o înscenare. Soțul Oanei Roman a spus că îi va lăsa pe avocați să se ocupe de situația neplăcută în care s-a aflat.

”Este vorba despre o înscenare foarte urâtă. Este vorba despre o persoană care încearcă să iasă la TV, să se afirme pe spatele meu și pe spatele Oanei. Oana este cea mai importantă din acest subiect. S-a discutat foarte mult în ultimele zile. Am dovezi foarte clare, este o înscenare. O minciună oribilă. Am luat legătura cu avocații. O să înaintăm un dosar penal pentru a demonstra concret adevărul și că această înscenare este o făcătură”, a mărturisit Marius Elisei la ”Răi da Buni”.

Iată, că după tot scandalul, Oana Roman a decis să-i mai dea o șansă soțului ei. Vedeta și Marius Elisei au fost împreună, în weekend-ul trecut, la nunta unor prieteni apropiați. Cei doi s-au fotografiat cu mirii și s-au comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.