Radio Simplu

CE A SPUS NELSON MONDIALUL DESPRE LIVIAN ȘI BIANCA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI: ”TE ORIENTEZI, SĂ NU FII TU PROSTUL SATULUI”

Celebrul Nelson Mondialul nu se lasă și provoacă noi discuții în mediul online. Bineînțeles, Nelson are păreri ”pertinente” despre tot felul de subiecte, mai mult sau mai puțin de ultimă oră sau de interes general, iar în ultima discuție pe care a avut-o online – interlopul se laudă cu un număr foarte mare de urmăritori pe YouTube – i-a luat în vizor pe Livian și pe Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Părerea lui Nelsin Mondialul na va fi, cu siguranță, pe placul celor doi, însă interlopul este de neoprit atunci când se lansează și se simte pe val. Motiv pentru care Livian trebuie să afle că ”Puterea Dragostei” trebuie demonstrată, însă și-a călcat orgoliul în picioare, ceea ce l-a deranjat vizibil pe Nelson Mondialul.

Scopul lui a fost sa demostreze Puterea dragostei. Insa acolo a depasit o limita. Orgoliul! Si-a calcat orgoliul. Eu ma duc in emisiune, ma interesez. Aia e fosta rapandula, aia n-are scoala, aia e asa… Acolo trebuia sa mergi sa demonstrezi Puterea dragostei. Nu te duci acolo o iei pe una si stati ca doi su**ci. Te duci sa testezi dragostea. Iti faci o relatie, iar cand unul incearca la ea, nu il bati, o lasi sa vezi ce face. Asta e puterea dragostei. Sau le faci pe toate sa moara dupa tine, sau le desparti pe toate de iubiti. Trebuie sa lasi sa vezi ce face iubita ta, asta e puterea dragostei, sa arati ca tu esti puternic”, a spus Nelson Mondialul.

Nelson: ”Nu sa o iei pe o m**e penala sa te puna pe acolo”
În ceea ce o privește pe Bianca, Nelson Mondialul nu a avut milă, taxând-o prin cuvinte grele. Părerea lui Nelson despre Bianca este execrabilă, iar declarația de mai jos este sugestivă.

”Nu sa o iei pe o m**e penala sa te puna pe acolo, sa te suga tot, pe gat, pe urechi, pe unde te-a mai supt. Te orientezi, sa nu fii tu prostul satului, sa o alegi pe aia de care se discuta cel mai mult. Sa fie si cu dovezi. Ca sunt acolo fete despre care se spune ca au fost la puf, dar nu exista dovezi. E una acolo cu care au aparut clipuri, o arata pe videochat. De restul sunt numai vorbe, dar nu exista dovezi”, a mai spus Nelson Mondialul despre Bianca de la Puterea Dragostei.