Radio Simplu

Oana Roman s-a supărat după ce Florin Pastramă a râs la niște ironii la adresa ei! ”Ce ne mai distrăm cu niște glume penibile!

Oana Roman a fost cea care s-a ocupat de nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte, din vara trecută, dar s-a arătat deranjată de faptul că mirele a râs ulterior la glumele deplasate făcute la adresa ei de un internaut!

Imediat după fericitul eveniment organizat ca la carte de Oana Roman, la o postare de pe Facebook a lui Florin Pastramă, un amic al mirelui, Gabriel, a reacționat: ”Felicitări, casă de piatră! Oana Roman a mâncat două meniuri? Întreb pentru un prieten”, glumă la care Pastramă a postat un emoticon zâmbăreț, semn că apreciază ”gluma”.

Vizibil deranjată, Oana Roman a intervenit în discuție și a ripostat: ”Florin Pastramă, n-am mâncat nimic pentru că eram prea preocupată să iasă bine evenimentul vostru! Iar glumele astea de maidan ale domnului sunt demult expirate!”. Ulterior, Oana Roman a completat, după ce a observat dezamăgită reacția ”zâmbitoare” a lui Pastramă la gluma amicului: ”Ce ne mai distrăm cu niște glume penibile! E amuzant tare observ”.

Sursa: Wowbiz.ro