Radio Simplu

Cristina Țopescu nu avea deloc o relație bună cu fratele mijlociu. De ce nu se înțelegea cu Cristi

Fratele mijlociu al Cristinei Ţopescu a oferit un interviu în exclusivitate pentru OK! Magazine în anul 2011. Se pare că între Cristi şi Cristina nu era o relaţie foarte apropiată.

În urmă cu 9 ani, Cristi Ţopescu poza fericit în revista OK! Magazine alături de Raluca, partenera lui, de fiul lor, dar şi de bunicul celebru, Cristian Ţopescu. Cristi are acum 43 de ani, iar tatăl lui, pe vremea aceea, avea 73 de ani şi vorbea cu drag despre noua sa postură, cea de bunic.

Cum vă simţiţi în postura de bunic?
Cristian Ţopescu: Excelent. Şi mă bucur că în familia noastră a mai apărut un băiat, viitor bărbat, care să ducă numele nostru mai departe.

Şi numele, şi prenumele Cristian… :Cristi Da şi nu. Primul nume al copilului este Noah şi aşa îl va striga toată lumea. Cristian este al doilea nume, de botez.

Raluca :Cristi a vrut să-i pună numele Noah, iar eu am vrut să-i spunem şi Cristian, pentru că Noah Ţopescu era prea scurt.

Cu cine seamănă cel mic, aşa liniştit?
C. Cu tata, el este cel mai calm şi cel mai liniştit din familie.

Ce părere aveţi, domnule Ţopescu?
C.Ţ. Subscriu, are dreptate. Suntem o familie liniştită. Sora lui Cristi este mai agitată, dar, în general, avem toţi un temperament, cum se spune, flegmatic, nu? Într-o viaţă agitată, trebuie să fim liniştiţi, ca să facem faţă.

Mătuşa Cristina cum a reacţionat când l-a văzut pe Noah?
C. Cristina şi Noah nu s-au întâlnit încă, din diverse motive. Probabil că ea o să ajungă la un moment dat pe la noi. Aşa că nu pot să vă povestesc încă despre reacţia ei.
R. Cred că, în afară de noi, niciun membru al familiei nu se aştepta şi n-a fost destul de pregătit pentru acest moment. Bunicul, când a auzit prima dată vestea, a spus că este puţin cam devreme pentru el.

Într-un alt interviu exclusiv pentru OK!, Cristina Ţopescu spunea că este o mătuşă rea: „Sunt o mătuşă rea, pentru că n-am reuşit să-i văd pe cei doi nepoţi ai mei de nu ştiu cât timp.”

sursa: okmagazine.ro