Radio Simplu

Oana Roman, de nerecunoscut. Câte kilograme a slăbit vedeta?

Toată lumea care e atentă la pozele postate de Oana Roman a sesizat că vedeta s-a subțiat într-un mod considerabil, în ultima vreme. Asta pentru că a slăbit vizibil, reușind să surprindă pe toată lumea cu felul în care arată. Oana Roman slăbește pe zi ce trece. Admiratorii ei au devenit foarte curioși în legătură cu schimbările vizibile prin care trece vedeta. Mulți s-au întrebat, astfel, cum de a reușit să se subțieze atât de mult și cât a reușit să dea jos deja.

Câte kilograme a slăbit Oana Roman
Dacă până acum s-a tot ferit de numere când vine vorba de silueta ei, iată că Oana Roman s-a încumetat să dea o definiție clară transformării ei. Opt kilograme a slăbit în ultima perioadă. Multe dintre hainele vechi deja i-au rămas mari.

Oana Roman a adăugat și că nu ține, de fapt, vreo dietă anume. Mai exact, subțierea este mai degrabă datorată stilului de viață haotic, unul pe care nu l-ar recomanda nimănui. Chiar și așa, vedeta se mândrește cu noua ei siluetă, iar acest lucru este vizibil pe chipul ei, în fiecare fotografie pe care o postează.