Radio Simplu

Oana Lis, însărcinată pentru prima dată? Soția lui Viorel Lis a făcut anunțul: „Sunt ..”

Oana Lis a ajuns la vârsta de 40 de ani, dar asta nu o împiedică să se gândească la momentul în care familia ei va fi completă. A fost pusă la zid de multe ori pentru faptul că a ales să fie cu un bărbat cu mult mai în vârstă decât ea, dar le-a dat mereu peste nas tuturor și a demonstrat că nu pune preț niciodată pe gura lumii.

Oana Lis a postat pe contul său de Facebook, zilele trecute, un mesaj extrem de controversat și nu este de mirare faptul că fanii ei s-au gândit imediat că este însărcinată și s-au grăbit să o felicite. “Azi sunt happy, am aflat o veste buunăăă!” a scris Oana Lis, pe rețeaua de socializare. Cu toate acestea, vedeta nu a doreit să dea alte informații despre bucuria pe care o trăiește și nu a dezvăluit nici motivul.

Ce spune Oana Lis despre sarcină
Extrem de sinceră și deschisă tot timpul cu publicul său din mediul online, Oana Lis a spus adevărul despre sarcină, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu. Soția lui Viorel Lis a ținut să puncteze că speră la o minune și niciodată nu este prea târziu pentru ca o femeie să devină mamă.

„Într-adevăr, am 40 de ani şi nu am copii, însă asta îmi oferă timp să mă ocup de mine, momentan. Dar asta nu înseamnă că este târziu. Sunt alte vremuri acum dar, ştii cum este, aştept o minune. Cred că acesta este primul lucru care îţi lipseşte pentru a fi o femeie împlinită. Da, într-adevăr sunt femei care nu vor să facă copii, dar eu nu sunt aşa. În ultimii ani au început să mă atragă copiii, să mă joc cu ei, să mă gândesc la lucrul ăsta pentru că este ceva ce vine din noi. Oricât am spune „nu”, instinctul matern, iubirea de mamă este în noi.”, a declarat Oana Lis într-un interviu, în urmă cu ceva timp.