Radio Simplu

Mircea Badea, umilinţa supremă pentru Abi Talent: ”Mă sună unul”

În timpul emisiunii pe care Mircea Badea o realizează, prezentatorul a fost căutat de Abi. Iată ce schimb de replici și-au adresat cei doi.

Totul a început după ce realizatorul TV a citit în emisiune un articol despre Abi Talent. La foarte puțin timp, artistul l-a sunat pe Badea, chiar în direct, dar acesta nu a răspuns, așa că i-a trimis un mesaj.

Schimb de replici între Mircea Badea și Abi Talent
„Mă sună unul și zice că este Abi. Dacă Abi chiar este Abi și a făcut rost de numărul meu… este foarte tare!”, a spus Mircea în direct, scrie dcnews.ro.

„Mi-a scris: «Sunt Abi. Răspunde, că intru și eu în direct. Sunt băiat bun, stai liniștit!». Este foarte tare. Băi, Abi, stai… Stai să termin cu Papa și mai vedem. Auzi, dar Abi, dacă este minor, la ora asta n-ar fi trebuit să doarmă în pijamale Gucci sau Versace?”, a mai zis, sarcastic, Mircea.

Știm cu toții că Abi Talent a avut o întâlnire recentă cu Anamaria Prodan și atât el, cât și celebra impresară au postat pe conturile lor de Instagram mai multe imagini și clipuri video pentru urmăritorii lor. Cu siguranță această întâlnire nu a rămas neobservată, căci Mircea Badea a ținut să puncteze, în discursul său, câte ceva și despre acest lucru. Cu o notă de ironie, Mircea Badea i-a dat umilință totală lui Abi Talent, spunând, în cel mai dur mod cu putință, că nimic nu se întâmplă fără acest personaj, în România.

„Eu l-am descoperit pe domnul Abi Talent săptămâna trecută. În lumea mea, Abi Talent nu exista, adică eu nu știam că există. Am aflat absolut întâmplător. A făcut el nu știu ce clip, foarte misogin desigur, cu Gucci și cu Versace și ceva. După care am văzut, cu uimire, peste două zile, că și Alex Velea și cu Antonia se ceartă cu Abi Talent. Dup-aia am văzut că Abi Talent a ieșit la masă cu Anamaria Prodan, care Anamaria Prodan i-a arătat lui Abi Talent ceasul cu diamante primit de la Reghe. Așa ceva? (…) Am impresia că Abi Talent e toată treaba. Nimic nu se întâmplă fără Abi Talent în România”, a spus Mircea Badea, în direct la Antena 3