Radio Simplu

O vedetă de la noi a picat examenul de Bacalaureat! A luat nota trei la Limba și literatura română

Elevii care au terminat clasa a XII-a trec zilele acestea prin emoții mari. Azi, absolvenții au susținut proba scrisă la Limba și literatură română, prima din seria examenelor de Bacalureat.

Sesiunea de examene de la Bacalaureat nu este pentru oricine. În urmă cu ceva ani, și Iuliana Luciu făcea parte dintre absolvenții de clasa a XII-a care așteptau cu sufletul la gură să afle ce note au luat la examenul de Bacalaureat. Din păcate, rezultatul nu a fost unul deloc satisfăcător, pentru că frumoasa soră a Nicoletei Luciu a picat chiar la proba la Limba și literatura română.

Inițial, Iuliana Luciu, elevă a Grupului Școlar Industrial Sf. Pantelimon din București a primit nota 4,25. Convinsă că merita mai mult și dornică să treacă de examenul maturității cu bine, tânăra a depus contestație.

Iuliana Luciu a depus contestați, după nota mică la Bacalaureat
Din păcate, rezultatul după ce comisia a evaluat din nou lucrarea ei a fost unul dezastru. Profesorii i-au oferit de data această cu nota 3.30, cu aproape un punct mai puțin decât primise inițial.

După rezultatul dezastruos la Bacalaureat, Iuliana Luciu nu s-a lăsat descurajată. A dat din nou examenul și a reușit, într-un final, să ia notă de trecere.

Iuliana Luciu a făcut dezvăluiri despre tatăl ei într-un interviu acordat pentru un post de televiziune. Vedeta a povestit că, atunci când ajungea acasă și încuia ușa, uita să scoată cheia din broască, astfel că Iuliana rămânea pe dinafară și începea să numere…scările!

„Tatăl meu, pe care îl ştiţi foarte bine, când era el foarte bine dispus şi ajungea acasă şi uita să scoată cheia din uşă, eu mă întorceam de la şcoală flămândă, mă rog, uşa închisă şi uite cum stăteam eu şi aşteptam câteva ore, număram scările până se trezea el ca să intru în casă. Despre foamete ştiu pentru că am ţinut dieta foamea, adică sunt obişnuită cu ea”, a povestit Iuliana Luciu în urmă cu mai bine de un an.

Loading...