Radio Simplu

O șoferiță din Moldova a pățit ceva ce nici nu visa! A găsit pe capota mașinii un buchet de flori și un bilet, dar când l-a citit, a…

GALERIE FOTO (2)

O șoferiță din Chișinău a avut parte de o surpriză care se întâmplă numai o dată în viață!

Femeia a fost uimit în momentul în care a găsit pe automobilul personal un buchet superb de trandafiri, acesta fusese lăsat în spațiul dintre capotă și parbriz, alături de o hârtie prinsă de un ștergător.

Gestul a impresionat-o foarte tare pe șoferiță, dar mesajul din bilet a cam afectat-o.

Se pare că, un oarecare Andrei, și el șofer, i-a scris într-un mod mai mult decât elegant, că este deranjat de ceea ce face de câteva zile: îi ocupă locul de parcare ,,într-o mod obraznic”.

Biletul este o mică capodoperă de eleganță și ironie, iată ce i-a scris: ,,Domnișoară, de câteva zile îmi ocupi locul de parcare în mod obraznic! Cred că merit scuzele de rigoare pentru toleranța mea”.

Bărbatul alesese să îi spună asta șoferiței adăugând pe lângă bilet și frumosul buchet de trandafiri fiindcă nu dorea să îi strice dispoziția femeii.

Se pare că pe lângă flori, șoferița atenționată a mai primit și un număr de telefon, la care a fost încurajată să sune pentru a-și ,,cere scuzele de rigoare”.