Radio Simplu

După ce a cumpărat O CASĂ, a văzut O TRAPĂ care ducea SPRE POD și a decis să cerceteze locul. Acolo a GĂSIT mai multe cutii. UIMITOR ce a găsit

GALERIE FOTO (3)

Mutarea într-o nouă casă poate fi frustrantă, mai ales dacă aceasta nu este nouă și nici întreținută foarte bine.

Gândul de a face noi reparații și curătenie îi îngrozește pe mulți, însă pentru Josh Ferrin a fost o adevărată provocare. Iar când a făcut marea descoperire în casă nouă, și-a dat seama că a făcut cea mai bună alegere.

Casa pe care a achiziționat-o era prima casă adevărată a familiei, iar Josh era în culmea fericirii că a putut-o găsi. Chiar dacă nu arăta tocmai bine, tânărul s-a gândit că nu este nimic pe care nu l-ar putea face, iar cu puțin efort avea să se transforme într-un cămin primitor.

El și familia sa au cumpărat o casă nouă în Bountiful, Utah, iar acest proces a fost unul îndelungat, însă a meritat pe deplin, căci avea un loc numai al lor.
Și după câteva ore după ce a cumpărat-o, Josh a decis să facă un tur personal, pentru a vedea de ce ar mai fi nevoie să repare înainte să se mute.

Când a ajuns la garaj, și-a dat seama că a găsit locul perfect în care ar putea să își facă un spațiu personal unde să lucreze, căci lucrează ca artist și ca scriitor.

Și în timp ce își imagina cum își va așeza toate lucrurile pe pereți, s-a uitat în sus și a văzut un panou pe tavan, care ducea în podul casei.

A făcut repede rost de o scară, s-a urcat pe ea și a dat panoul la o parte, cu gândul de a vedea ce este acolo. Un pod era locul ideal pentru a duce decorațiunile de Crăciun și alte lucruri folosite rar.

A văzut imediat că locul nu mai fusese deschis de mult timp și a pornit în explorarea lui. A observat în întuneric o cutie mare din metal, care era folosită pentru depozitarea muniției în cel de-al Doilea Război Mondial și a deschis-o cu emoție.

În interior, a găsit niște bani, legați cu ață. La început, s-a speriat, s-a urcat în mașină și a plecat spre soția sa, pentru a-i da vestea cea mare.

Emoționat, acesta a continuat să exploreze podul, în care a mai găsit câteva cutii asemănătoare cu cea pe care o deschisese prima. Și, la fel ca în cazul celorlalte, a descoperit alte sume importante de bani.

A luat cele șapte cutii și a mers la părinți, unde au numărat împreună banii. Josh, soția și copiii săi, precum și părinții săi, nu mai trebuiau să se îngrijoreze în legătură cu facturile, căci au numărat mai bine de 40000 de dolari în cutii, apoi s-au oprit. Acum, aceștia trebuiau să vadă ce vor face cu banii.

Și, deși suma era una tentantă, Josh a decis să înapoieze toți banii foștilor proprietari, considerând că este cel mai bun lucru pe care l-ar face. Josh a descoperit cine a stat înainte acolo, era un tată a șase copii, care murise cu un an înainte și care strânsese din greu bani pentru copiii lui, dar nu mai apucase să le spună că au o comoară în casă.

Fiul bărbatului care a murit a dezvăluit că nu îl miră faptul că tatăl său a ascuns bani, deoarece atunci când au vândut casa, au găsit bani pe sub pat și pe sub canapea.