Radio Simplu

O mare vedetă din Antena 1, atacată pe stradă! Filmare-şoc. S-a ajuns prea departe

Scene incredibile în Centrul Vechi al Bucureştiului, zonă în care Dan Negru a fost atacat cu pietre şi apoi a fost agresat verbal.
Legendara vedetă a televiziunii Antena 1 a ieșit la masă cu un coleg din Turcia, dar întâlnirea a fost marcată de un episod cu accente violente.

Invitatul lui Dan Negru s-a oprit să fotografieze o clădire, iar o femeie, din câte se pare locatară, a început să arunce cu pietre mari înspre ei.

Au fost şi câteva înjurături care nu pot fi reproduse. Celebrul prezentator tv din România a postat imaginile pe contul său de Facebook.

„Andreo e un tip născut in Istanbul care trăiește peste tot in lume. La vreo 40 de ani , omu’ e consultant tv cu doctoratul luat in jurnalism.

Nu-i arăt fața din respect dar e genul intelectual, slăbuț, cu ochelari à la John Lennon. Am ieșit să mâncam in Centrul Vechi și când a vrut să pozeze o clădire, zvrrrrrrrrrrr….

ne-am trezit ciuruiți de pietre ???????????? De asta zic, adrenalina pe care o găsești la noi, n-o găsești in Barcelona, Milano sau Londra ???????????? #româniapitorească”, a scris Dan Negru.