Radio Simplu

O mai știi pe ,,Xena, Prințesa războinică?” Acum are 48 de ani și e de nerecunoscut, fanii sunt uimiți! Imagini în premieră după ce a stat departe de lumina reflectoarelor și nu a mai apărut la evenimente

GALERIE FOTO (2)

În `95 -`97, era unul dintre cele mai iubite seriale difuzate pe TV. ”Xena, prinţesa războinică!” era urmărit atât de copii, cât şi de părinţii lor, căci era unul dintre cele mai reuşite seriale de aventură. Actriţa are 48 de ani.

Ei bine, de atunci, au trecut douăzeci de ani, timp în care protagonista, Lucy Lawless, a stat departe de lumina reflectoarelor, deşi a mai bifat câteva apariţii în seriale precum ”High Tide”, ”Spartacus”, ”Parks and Recreation”. Ajunsă la 51 de ani, actriţa neozeelandeză şi-a schimbat total look-ul pe care îl afişa în serialul care a consacrat-o.

Noi am avut ocazia s-o vedem pe celebra actriţă pe când a luat parte din evenimentul ” Go Red For Women”, ce a avut loc pe 9 februarie, în timpul Săptămânei Modei de la New York. Evenimentul este unul caritabil, în cadrul căruia top designeri, modele faimoase şi celebrităţi îşi arată suportul pentru femei care au problem medicale.

Revenind la Lucy, aceasta a purtat, desigur, o rochie roşie, lungă, care i-a venit foarte bine actriţei în vârstă de 48 de ani.

foto: Splash