Radio Simplu

O fetita de 5 ani canta melodia din Frozen in timp ce bate step

Heavenly Joy este numele acestei fetite vesele de numai 5 ani care ne aduce aminte de micuta Shirley Temple.

La concursului «America’s Got Talent», unde a interpretat cu multa maiestrie melodia «In Summer» extrasa de pe coloana sonora a filmului de desen animat «Frozen – Regatul de gheata».

Dupa cum vedem, este o fetita careia ii place in mod deosebit sa cante si… sa danseze step.

Stepul este o modalitate prin care poti face miscare, arde calorii, intari muschii si invata elemente de coregrafie in acelasi timp, totul intr-o atmosfera destinsa, vesela.

O sedinta dureaza in jur de 50-60 de minute, dar experienta iti va arata ca timpul va trece incredibil de repede.

Antrenoarea Daniela Iliescu isi invata elevele ora de ora miscari noi, spunandu-le cum sa isi foloseasca la maximum abilitatile fizice pentru a avea in scurt timp un corp de invidiat.

Iata ce ne invata ea despre acest tip de miscare si de ce ar fi bine sa-l alegi atunci cand te hotarasti sa urmezi un program sportiv:

Cat dureaza o sedinta de Step aerobic?

O sedinta de Step aerobic poate avea ca durata intre 50-60 de minute.

Cu ce se diferentiaza de aerobic? Ce are in plus fata de alte sporturi?

Principala diferenta intre aerobicul clasic si Step Aerobic este utilizarea step-ului – acea platforma de forma dreptunghiulara, care poate fi utilizata la diferite inaltimi, in functie de tipul de clasa si de obiectivele avute in vedere

Clasele de Step pot fi diferite ca si structura. Astfel, cel mai des intalnite clase in programul salilor de fitness sunt cele de Step Tone si Step Dance. Daca in primul tip de clasa accentul cade pe un program de tonifiere, in cel de-al doilea tip de clasa accentul cade pe un antrenament cardio si pe memoria motorie.

Astfel, clasa de Step Tone are ca obiectiv principal tonifierea musculara si utilizeaza step-ul ca si element ce reuseste sa aduca un plus antrenamentului, oferind pe de o parte diversitate in alegerea exercitiilor, iar pe de alta parte un plus de dificultate si eficienta in executie.

Clasa de Step Dance este, insa, o clasa speciala, in care dansul si antrenamentul cardio se impletesc intr-o coregrafie de pasi executati pe step, in timp ce in fundal muzica incanta simturile.