Radio Simplu

O fetiţă de 4 ani dansează superb. Nu îmi pot lua privirea

Ella Dobler este o fetiţă de numai patru ani extrem de talentată în tainele dansului. Ea păşeşte cu încredere pe scena unui concurs de dans şi asemeni unei balerine cu experienţă îi încântă pe toţi cei care au ocazia să o privească cu o reprezentaţie de zile mari.

La numai patru ani, talentul acestei fetiţe adorabile depăşeşte cu mult vârsta ei, micuţa reuşind să danseze în faţa publicului cu o naturaleţe uimitoare. Ea a participat cu brio la concursul de dans pentru copii „Rainbow National” din Florida.

Din momentul în care a păşit pe scenă, chipul fetiţei radia de fericire dovedind astfel faptul că micuţa iubeşte muzica şi dansul. Ea dansează cu mare emoţie şi fiecare mişcare pe care o interpretează degajă o bucurie fără margini.

Reprezentaţia de dans pe care Ella a interpretat-o în concurs a avut ca fundal muzical un remix al melodiei „Heaven on Earth”. Pe suportul acestei piese muzicale micuţa a dansat cu multă graţie asemeni un adevărate balerine.

Coregrafia originală şi creativă a fost elaborată de Alexandra Tirado & Ashley Massicotte şi include multe elemente caracteristice baletului pe care micuţa Ella le execută cu multă graţie şi siguranţă. Mobilitatea extraordinară a corpului ei, dar şi faptul că mişcările ei sunt perfect sincronizate cu muzica de fundal sunt tot atâtea puncte forte pentru o viitoare carieră de balerină.

Cei care o cunosc pe Ella mărturisesc că ea are un talent nativ cu adevărat remarcabil şi că a dansat de prima dată când a auzit muzica. Câţiva ani mai târziu, abilităţile ei au început să se dezvolte tot mai mult şi în acel moment familia a decis că Ella avea nevoie de lecţii de dans serioase. A intrat în „New Dance Company” din Florida, una dintre cele mai bune şcoli de dans din ţară.