Radio Simplu

Nu s-a schimbat deloc în 18 ani. Iată cum arată prințesa Eugenie la 10 ani, încercând să înăbușe un căscat

GALERIE FOTO (2)

Anii au trecut, însă prințesa Eugenie, acum în vârstă de 28 de ani, aproape că nu s-a schimbat. Iar dovada e un instantaneu postat chiar de prințesă pe o rețea de socializare, de pe vremea când avea doar 10 ani.

Trăsăturile i-au rămas aceleași, privirea de asemeni, până și culoarea părului.

Fotografia e nostimă, pentru că prințesa, imortalizată în fața Catedralei St. Paul, încerca din greu să-și înăbușe un căscat. ‘Lunea dimineață… întotdeauna înăbușind cu grație un căscat’ – acesta este comentariul cu care prințesa își insoțeste poza.

Prințesa Eugenie, care a împlinit vineri 28 de ani, a fost omagiată și de mama ei, Sarah Ferguson, de sora ei, prințesa Beatrice, dar și de o fostă iubită a prințului Harry, Cressida Bonas. Toate au postat pe rețelele de socializare fotografii cu Eugenie. Într-o postare, mama ei o alintă, cu dragoste, ‘Eugie Boogie’.
În postarea Cressidei, prietenă bună de-a prințesei, a ișit la iveală altă poreclă: ‘față de câine’.

Prințesa Eugenie trece printr-o perioadă foarte frumoasă a vieții ei, ea anunțând în ianuarie logodna cu Jack Brooksbank, comerciant de vinuri. Cei doi urmează să se căsătorească în aceeași capelă ca prințul Harry cu Meghan Markle în luna octombrie a acestui an.

Foto: Instagram