Radio Simplu

Andra a dezvăluit care este cel mai mare defect al lui Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 11 ani și au avut timp destul să-și descopere unul altuia nu doar calitățile, ci și defectele. Iată care este defectul cel mai mare al soțului artistei, după cum chiar Andra recunoaște!

Andra și Cătălin Măruță au devenit un cuplu, în 2005, pe vremea când artista avea doar 19 ani. Trei ani mai târziu, cei doi deveneau o familie, iar de atunci au rămas unul dintre cele mai admirate și mai stabile cupluri din showbizul autohton. În 2011, celor doi li s-a născut primul copil, David, iar patru ani mai târziu, micuța Eva a stabilit raportul de egalitate în familie.

Acum, după 11 ani de căsnicie, andra și Cătălin Măruță nu lasă deloc impresia unui cuplu rutinat, iar cea mai bună dovadă este că artista și omul de televiziune nu și-au pierdut deloc umorul, ba dimpotrivă, își dau replica ori de câte ori au ocazia.

Andra spune că soțul ei are prea multe calități…
Recent, aflată în studioul PRO FM, Andra a dezvăluit care este cel mai mare defect al soțului ei: Vorbește prea mult la telefon, mi-a mâncat viața cu telefonul ăla!’, a spus artista, după care a schimbat registrul… „Cel mai inimos, cel mai credincios, cel mai bun, cel mai iubitor, cel mai bun tată, are prea multe calități’, a punctat Andra.

Cătălin Măruță nu i-a rămas nici el dator soției sale, sugerând că, în anumite situații, Andra devine cam pisăloagă: Întotdeauna, când depășesc viteza legală, începe: ‘ușor, ușor, ușor! Are chestia asta mereu, pot să merg și cu 20 de kilometri la oră’, a dezvăluit el cel mai mare defect al artistei.