Radio Simplu

NU E BANC! LA CE VÂRSTĂ ȘI-A PIERDUT VIRGINITATEA CĂTĂLIN MĂRUȚĂ ȘI CU CINE. NU, NU E ANDRA!

Cătălin Măruță are carismă, o familie frumoasă și foarte multe de povestit. În ceea ce privește… experiențele sale sexuale, Cătălin nu s-a ferit să spună la ce vârstă și-a pierdut virginitatea. Bineînțeles, o astfel de amintire nu poate fi uitată niciodată, iar fanii au savurat, realmente, mărturisirea vedetei.

Cătălin Măruță spune că a făcut dragoste cu femei care făceau ”cât zece” în pat, iar în ceea ce privește virginitatea își amintește, surâzător, că ”evenimentul” s-a petrecut la sfârșitul clasei a VIII-a, partenera fiind o colegă de liceu.
Am facut dragoste cu super femei care faceau cat zece si credeti-ma ca era foarte „aglomerat” in pat! Tot ce imi aduc aminte e ca s-a intamplat pe la sfarsitul clasei a VIII-a si ca am reusit sa conving o domnisoara de liceu. Un lucru e sigur: dupa, mi-a crescut tare mult popularitatea printre colegi!”, a povestit Cătălin Măruță. Bineînțeles, ca mai toți băieții, Cătălin Măruță a recunoscut și că trăgea ocheade în vestiarul fetelor. “Ma uitam cu baietii, printr-un gemulet, in vestiarul fetelor cand se schimbau pentru ora de sport. Au trecut anii si intre timp mi-a venit mintea la cap”, spune vedeta.

Cătălin Măruță, amintiri ”fierbinți”
Andra și Cătălin Măruță, prinși de copii în toiul unei partide de amor
Cătălin Măruță a fost într-unul dintre platourile de la Radio Europa FM, unde a vorbit despre începuturile carierei, amintiri din lumea televiziunii, despre familia pe care o formează împreună cu talentata cântăreață Andra, dar și despre amănunte mai picante din viața privată. La un moment dat, prezentatorul a fost întrebat: “V-au văzut vreodată copiii în timp ce făceați «curat» în camera voastră?”. Iar prima reacție a soțului Andrei a fost aceea de a râde în hohote împreună cu prezentatorii emisiunii de la radio. Carismaticul prezentator a mărtursit că Eva și David fac multă gălăgie atunci când ies din camera lor, astfel că… el și Andra au timp să ia o pauză din ceea ce fac…

ADVERTISEMENT
“Aaaa… dacă… bă, cred că s-a întâmplat să vină copiii în cameră când tocmai încercam să pregătim lucrurile pentru «curățenie», înțelegi ce zic. Când eram acolo: hai să fie draperia mai așa. Ca să putem să, înțelegi… exact. Dar, nu. Nu a fost așa… dar umhaha…

Dragi părinți, tot ce pot să vă spun este s-o țineți tot așa. La noi nu s-a întâmplat, pentru că copiii noștri nu vin tiptil-tiptil, pe ascuns. Băi, nene, ai noștri, când ies din cameră, ies cu urlete. Îi auzi, ai timp… 20 de secunde să te repliezi”, a povestit Cătălin Măruță în cadrul interviului oferit recent în emisiunea de la “Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș și Ionuț Bodonea” de la Radio Europa FM.