Radio Simplu

NU E BANC! CE POȚI SĂ CUMPERI CU DOAR 1 LEU LA BLACK FRIDAY 2019

Black Friday 2019 a început deja la unii comercianți în România, însă alții vor desfășura promoțiile începând din seara de 14 noiembrie. În România, magazinele online au oferte de Black Friday într-o anumită zi, un interval de câteva zile sau chiar pe perioade mai extinse.

De Black Friday 2019, multe magazine mari au pornit deja ofertele, însă altele așteaptă un termen apropiat de el original. De exemplu, campania de Black Friday 2019 a unui magazin online de ceasuri începe în seara zilei de joi, 14 noiembrie și va ține până duminică seara, 17 noiembrie. Anunţul pe care l-au făcut reprezentanţii este destul de atrăgător, deoarece vor fi reduceri până la 99%, printre care și ceasuri la 1 leu.

Black Friday 2019, a 9-a ediţie
Mii de companii din România vor avea oferte pentru Black Friday 2019, reducerile fiind așteptate de toți cei interesați de acest eveniment major.

Cea de-a 9 ediţie a Black Friday România a debutat deja în unele magazine, însă punctul culminant va fi vineri, 15 noiembrie, ziua în care toţi marii jucători din piaţă au anunţat campanii speciale în care reducerile de preţuri vor merge până la 80-90%.

Pe lista magazinelor care vin cu OFERTE de Black Friday 2019 se află branduri străine și românești de renume, din domenii precum electrocasnice, componente IT, fashion, bricolaj, articole pentru copii, îngrijire personală, bijuterii, cosmetice, home&deci, vacanțe, acestea urmând să ofere reduceri substanțiale.

Black Friday este denumirea informală a zilei care urmează după Ziua Recunoștinței în Statele Unite, deschizând sezonul cumpărăturilor de Crăciun, încă din 1952. În mod normal, Ziua Recunoștinței este a patra zi de joi din noiembrie, deci Black Friday este în ziua de vineri de după ea, având în fiecare an între 23 și 29 noiembrie.