Radio Simplu

NOURIA NOURI, FOSTA SOȚIE A LUI DANIEL IORDĂCHIOAIE, SE MĂRITĂ! SURPRIZĂ: CU CINE S-A CUPLAT

GALERIE FOTO (2)

Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, se mărită. Bruneta a dezvăluit când va avea loc marele eveniment.

Daniel Iordăchioaie şi Nouria Nouri au pus capăt, în 2013, unui mariaj care a durat 14 ani. Cei doi au împreună doi copii: Darius, în vârsta de 19 ani, și Salma, în vârstă de 9 ani. Neînțelegerile dintre ei au fost însă prea mari, așa că Daniel și Nouria au decis să meargă pe drumuri separate.

Iată că la șase ani de la divorțul de Daniel Iordăchioaie, Nouria și-a găsit jumătatea. Bruneta se iubește cu Ionuț, broker de profesie. Și cum relația lor evoluează foarte repede și foarte frumos, cei doi se pregătesc de un pas și mai mare: să se căsătorească!

“Nu mă așteptam să mă mărit din nou, dar știam în sufletul meu că trebuie să fie acolo cineva și pentru mine, o jumătate. Eu știu cum e să treci printr-un divorț, așa că sper ca această nouă căsătorie să fie și ultima. Nu mai vrem copii, avem destui, eu doi, el doi, ne ajung. Nu am stabilit data exactă, dar va fi anul viitor. În schimb, mi-am găsit rochia de mireasă, care nu va fi albă, este de culoare mov-lila. De altfel, toată nunta vreau sa fie în nuanțe de mov-lila, scaunele, fețele de masă, aranjamentele, tot”, a mărturisit Nouria pentru Click!

Daniel Iordăchioaie s-a vindecat de cancer
Daniel Iordăchioaie a fost greu încercat de viaţă, după ce a divorţat de soţia lui, Nouria Nouri, cu care are doi copii, stresul i-a declanşat o boală gravă, în urma căreia a slăbit 50 de kilograme. Din fericire, artistul a reuşit să treacă peste acest hop, cu ajutorul copiilor, care i-au dat putere şi motive de a fi alături de ei.

“Cancerul s-a declanşat într-un anumit moment. Chiar în perioada divorţului. Divorţul nu este un eveniment fericit, chiar dacă te-ai despărţit pentru că nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ţi-ai fi dorit nici o clipă să ajungi să divorţezi. Este un factor de stres în plus, normal. Şi toată agitaţia, toată suferinţa, gândurile şi nopţile nedormite se adaugă şi declanşează boală. Unii sunt rezistenţi, alţii pot muri din cauza asta”, spunea Daniel Iordachioae.

Singurele persoane importante din viaţa lui sunt copiii, Salma şi Darius, de care este tare mândru de realizările lor. ”Sunt un tată mândru. Fiecare părinte munceşte şi face sacrificii pentru copilul lui, îmi creşte inima când văd rezultatele bune pe care copiii mei le obţin”, a declarat pentru click.ro, Daniel Iordăchioaie.