Radio Simplu

Nouă schimbare importantă la aplicația WhatsApp. Ce îi așteaptă pe utilizatori

Aplicația WhatsApp a anunțat o nouă schimbare importantă. Această aplicație de mesagerie promite un nivel nou de securitate fără precedent. Iată ce îi așteaptă pe toți utilizatorii aplicației, dar și ce funcție nouă va fi introdusă în curând!

WhatsApp anunță cea mai nouă versiune a aplicației, care va avea un nivel de securitate mai avansat decât în mod normal. O nouă funcție importantă pentru utilizatorii aplicației va fi disponibilă în curând.

Nouă schimbare importantă la aplicația WhatsApp. Ce îi așteaptă pe utilizatori
Cea mai nouă versiune importantă a aplicației WhatsApp anunță un nivel special de securitate. Funcția „View Once” va urma să fie disponibilă curând și pentru mesajele scrise. Astfel, după ce acest mesaj va fi citit, el va fi șters definitiv și persoana care l-a primit nu îl va putea vedea de mai multe ori.

În acest fel, utilizatorii vor avea garanția că imediat ce destinatarul acestui mesaj îl va citi, mesajul va dispărea definitiv și nu va mai putea să fie văzut de mai multe ori, plus că nici nu va rămâne în aplicație.

Aplicația WhatsApp a lansat deja această funcție de „View Once”, însă deocamdată este valabilă doar pentru fotografii și pentru clipuri video. Cu ajutorul acestei funcții și la mesaj, utilizatorii vor putea trimite parole sau date de card de credit, astfel că acestea se vor șterge imediat după vizualizare.

Când va apărea noua funcție „View Once” pentru mesaje
În aceste momente nu se știe când va apărea noua funcție „View Once” pentru mesaje, însă aplicația WhatsApp anunță că modificarea va fi valabilă în curând, iar utilizatorii se vor putea bucura de ea.