Radio Simplu

Cea mai bună metodă de a scăpa de acarienii din perne şi saltele

Ştim foarte bine că somnul este foarte important pentru noi, însă uneori acest somn poate fi perturbat de microorganismele care se ascund adânc, în interiorul saltelelor pe care dormim. Deci, indiferent de tipul de saltea pe care o deţii, cel mai important este să ştii să o menţii cât mai curată.
În timp ce dormim, corpul nostru transpiră şi elimina diverse toxine care pentru aceste microorganisme sunt o mâna cerească. Să nu mai vorbim despre acarieni, acele vietăţi care se hrănesc cu particulele de piele pe care le lăsăm seară de seară pe saltea.

Tocmai din aceste considerente sunt sigur că informaţiile care urmează te vor interesa, întrucât sunt pe cale să-ţi divulg un secret. Iată mai jos cum poţi să scapi de aceste vietăţi din salteaua ta în mod cât mai natural.

Veţi avea nevoie de :

1 cană de bicarbonat de sodiu (200 de grame)5-10 picături de ulei esenţial de lavandă

1 borcan

O sită de bucătărie

1 Aspirator

Mod de preparare:

Adăugaţi peste bicarbonat picăturile de ulei de lavandă, amestecând uşor. După ce le-aţi amestecat, puneţi preparatul într-o sită şi începeţi să cerneţi pe toată suprafaţă saltelei. Datorită ingredientelor conţinute, toate microorganismele , inclusiv acarienii vor ieşii la suprafaţă.

Lăsaţi preparatul să acţioneze timp de 1 ora, după care cu ajutorul unui aspirator, aspiraţi insistent salteaua.