Radio Simplu

Nimeni nu credea în relația lor, dar sunt împreună de mai bine de 20 de ani. Cum a debutat idila dintre Oana și Viorel Lis

GALERIE FOTO (2)

Formează un cuplu încă din 1998, de când el avea 54 de ani, iar cea care avea să-i devină soție doar 18 ani. Pe atunci, nimeni nu le dădea o șansă, dar, 21 de ani de relație mai târziu, iată că le demonstrează cârcotașilor că s-au înșelat.

Relația lor n-a fost lipsită de suișuri și coborâșuri, însă niciunul n-a abandonat.  La vremea la care s-au cunoscut, Viorel Lis era primar al Capitalei, iar Oana angajata lui. Cum au evoluat lucrurile între ei nu e greu de imaginat, însă ce i-a făcut să reziste până în prezent doar ei știu.

Nici acum, când sănătatea soțului ei este șubrezită, Oana Lis nu l-a părăsit pe soțul ei. Ba mai mult, cei doi au o relație cât se poate de puternică. De curând, vedeta s-a apucat din nou de facultate, iar Viorel Lis a fost primul care a sprijinit-o. ”A depăşit oanumită treaptă, este foarte deşteaptă. Facultatea a deschis-o, a învăţat-o multe (…) Atât de mult ţin la tine că, dacă ai alege să ai altă viaţă, nu m-aş împotrivi. Nu vreau s-o ţin în loc”, a spus Viorel Lis, potrivit wowbiz.ro.