Radio Simplu

Nimeni nu a știut! Ce studii are artista Vlăduța Lupău și ce meserie are, de fapt. Fanii au rămas fără cuvinte:

Este una dintre cele mai apreciate și mai iubite artiste ale momentului și toată lumea o îndrăgește. S-a căsătorit recent și duce o viață de vis, dar nimeni nu a știut ce studii are, de fapt, Vlăduța Lupău, căci dacă nu v-ați dat seama încă, despre ea este vorba.

Vlăduța Lupău este o artistă de succes, foarte iubită și îndrăgita de fanii ei. Este cerută la evenimente peste tot în țară de oamenii care îi adoră muzica, este un om modest și cu frică de Dumnezeu și a reușit să ajungă în top cu fiecare melodie pe care a lansat-o.

Cu toate acestea, nu prea se cunosc lucruri despre viața personală a artistei. Tocmai de aceea, vă spunem noi! Cu siguranță fanii Vlăduței Lupău se întreabă ce studii are cântăreața.

Intr-un interviu acordat pentru cluju.ro, aceasta a dezvăluit că a făcut facultatea de Medicină Veterinară, tocmai pentru că la ea în familie este o tradiție acest lucru.

Mai mult, frumoasa artistă s-a înscris și la doctorat, în același domeniu, pentru a-și urma visul. Deci…da! De profesie, Vlăduța Lupău este medic veterinar.

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar” a mărturisit Vlăduța Lupău, pentru cluju.ro.