Radio Simplu

Nicole Guță iși reneagă fiica: „Să nu îmi mai poarte numele”

Nicolae Guță a luat o decizie radicală! Imediat după ce mariajul Nicoletei cu Andrei Căldărar a început să „scârțâie”, manelistul s-a gândit chiar să-și renege propria fiică, din cauza tuturor problemelor existente.

Mariajul Nicoletei Guță cu Andrei Căldărar a fost unul plin de suișuri și coborâșuri, astfel că răbdarea lui Nicolae Guță ajunsese, într-un punct, la limită. Din cauza tuturor problemelor, Nicolae Guță lua în calcul, la momentul respectiv, să-și renege propria fiică și chiar susținea sus și tare că nu-și mai dorește ca aceasta să-i poarte numele și nici să mai aibă vreo treabă cu el.

Le-a făcut o nuntă cu fast la Petroșani, iar Nicoleta Guță a îmbrăcat rochia de mireasă la o vârstă fragedă, de numai 14 ani. Lucrurile au mers bine o perioadă, însă mariajul celor doi a fost, în cele din urmă, sortit eșecului! Mai mult, faptul că Nicoleta Guță a vrut să pună punct relației cu Andrei Căldărar din cauza problemelor i-a cauzat lui Nicolae Guță o mare durere în suflet și sub nicio formă acesta nu a fost de acord cu decizia fiicei sale, de a rupe căsătoria.

Lucrul care i-a pus capac a fost, desigur, momentul în care Nicoleta Guță și-a părăsit soțul și copiii, iar mariajul în care stătuse timp de 18 ani era unul ruinat.

O bună perioadă de timp, celebrul manelist nici nu a vrut să audă de divorț în familia sa. Din acest motiv, a încercat pe toate căile posibile să îi împace pe cei doi, însă fără succes. Acest eșec l-a făcut la momentul respectiv pe Nicolae Guță să ne povestească, în exclusivitate, că vrea să-și excludă propria fiică din familie.

Cu toate acestea, Nicolae Guță a trecut peste toate problemele și a acceptat, într-un final faptul că între fiica lui și Andrei Căldărar nu mai poate fi nimic. În prezent, cei doi au o relație extrem de bună și pare că au îngropat demult securea războiului.