Radio Simplu

Katie Price, cea mai controversată mamă: fiicele ei se machiază și poartă tocuri încă de la 5 ani

GALERIE FOTO (2)

Katie Price nu este doar cea mai criticată vedetă din Marea Britanie, ci și cea mai criticată mama. Ce-i drept, le și dă motive celor care îi comentează deciziile.
În ultimii 20 de ani, s-a remarcat prin relații amoroase controversate, zeci de operații estetice și apariții scandaloase la tv și în tabloide. În plus, nici deciziile pe care le ia în calitate de mamă nu sunt chiar de lăudat.

Totuși, nu e deloc ușor să fii mamă de 5 copii! Mai ales când unul dintre ele are nevoi speciale. Primul său fiu, Harvey Price, făcut cu fostul fotbalist Dwight Yorke, s-a născut orb. Acesta suferă de o boală genetică rară – displazie septo –optică, o afecțiune în care nervii optici nu se dezvoltă corespunzător. Deși medicii i-au spus că nu o să vadă niciodată, Katie a postat în urmă cu doi ani un clip în care fiul ei acum încearcă să citească dintr-o carte surorii sale, Bunny. În plus, Harvey suferă și de tulburări din spectrul autist și de sindromul Prader-Willi, care îl face să ia în greutate foarte ușor și să meargă cu dificultate.

Katie Price mai are doi copii cu primul ei soț, Peter Andre, și încă doi cu al treilea soț, Kieran Hayler.

Vedeta britanică a ajuns din nou în gura criticilor după ce a postat o imagine pe rețelele de socializare în care cea mai mica fiică a sa, în vârstă de 5 ani, îi poartă ghetele cu tocuri. Ușor de criticat, însă e de luat în calcul și varianta în care micuța a făcut un tantrum și nu a mai vrut să iasă din casa fară ghetele mamei sale. Orice mama știe cum e 🙂

Fiica ei mai mare, Princess, acum în vârstă de 12 ani, ieșea în public machiată încă de la 5-6 ani.