Radio Simplu

Nelson Mondialu’ incendiar. Legătura neștiută dintre Mirela Vaida și Vulpița

Familia Stegaru- Vulpița și Viorel a devenit neplipsită din emisiunea „Acces Direct”. Nelson Mondialu’ a găsit explicația prezenței constante în show-ul de la Antena1.

Astfel, potrivit lui Nelson Mondialu’, Veronica Stegaru și Mirela Vaida, crainica emisiunii, ar fi verișoare îndepărtate, de aici și prezențele constante ale Vulpiței în platoul Antenei 1. Nelson Mondialu’ a făcut dezvăluirea pe canalul său de Youtube.

„Am intrat ca să vă zic ceva ce nu știe lumea. O să se afle, dar eu am aflat înainte. Supriza secolului 21. Știe tata Nelson Mondialu! Mirela Vaida, verișoară cu cine? Cu Veronica din Blăgești! Băi, oameni! Auziți aici! Mirela Vaida e neam cu Vulpița! Ați înțeles ce vreau să scot în evidență? Verișoare mai îndepărtate”, a dezvăluit Nelson Mondialu’ în vlog-ul său.

Nelson a mai precizat că „sursele” lui sunt din Blăgești, județul Vaslui, și astfel a aflat că Mirela Vaida și Veronica Stegaru sunt rude.

„Se trage din neam, de cântăreț. Așteptăm să vedem când recunoști și tu. Am primit informații de la Blăgești!”, a încheiat Nelson, scrie Cancan.