Radio Simplu

Marcel Vela, avertisment extrem de dur la adresa românilor cu privire la 1 mai!

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a transmis, miercuri seară, la B1 TV, un avertisment extrem de dur la adresa românilor cu privire la ce riscă dacă, în zilele următoare, ar ieși la grătar sau în aer liber de 1 Mai.

Mesajul lui Vela
„Nu vreau să fac previziuni, trebuie să vedem cum ne comportăm cu toții. Cred că dacă mai rezistăm până în 15 mai, ne putem gândi și la parcuri. Ele vor fi decise la momentul potrivit.

Avem în atenție orice problemă care pote crea riscuri. Am mărit proiectul de efective care vor lucra în acest weekend. Vom aplica toate măsurile cuprinse în ordonanțe. Va fi o multă titanică, dar MAI va fi la datorie.

Nu puteți să vă duceți în acest weekend, de 1 Mai, la grătar. Se riscă amendă de la 2.000 de lei la 20.000 de lei. Și pescuitul sportiv nu e permis, riscă și ei amendă”, a declarat Marcel Vela la B1 TV.

Avertisment dur făcut de Vela
”Dacă weekend-ul viitor lumea se relaxează, doreşte să meargă la plajă, nu respectă ordonanţele militare, distanţarea socială, tot ceea ce au recomandat spcialişii şi până în 15 mai se vor înregistra creşteri de cazuri, atunci, evident, că din 15 mai nu vor exista scenarii care pot fi discutate de acum”, a mai spus Vela miercuri, la digi24.ro