Radio Simplu

NARCISA GUȚĂ, CRITICATĂ DUR DUPĂ CE A POZAT SEXY ALĂTURI DE TZANCĂ URAGANU: “VREI SĂ ÎL…”

Narcisa Guță a fost aspru criticată după ce a făcut publică o fotografie în care apare într-o ținută sexy alături de Tzancă Uraganu. Mulți dintre apropiații și fanii vedetei au fost uimiți de reacția acesteia.

Narcisa Guță, criticată dur după ce a pozat sexy alături de Tzancă Uraganu
Narcisa Guță și Tzancă Uraganu s-au întâlnit recent la o petrecere și nu au ratat ocazia de a păstra o amintire, după noaptea petrecută împreună. Cei doi s-au fotografiat împreună cu o prietenă comună. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului fosta soție a lui Nicolae Guță și-a asortat bluza aurie scurtă, până la buric, cu ghetele de firmă. De când a câștigat lupta împotriva kilogramelor, artista se îmbracă sexy și provocator.
Imaginea cu Narcisa Guță, alături de Tzancă Uraganu și prietena lor a strâns numeroase like-uri, dar și foarte multe comentarii pro și contra. În timp ce unii o avertizau să nu pice în ispita îndrăgitului manelist, alții au criticat-o dur și au întrebat-o dacă a pus ochii pe el. Vă reamintim că în urmă cu două zile, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate apariția unui sex-tape cu Tzancă Uraganu și o brunetă.

“Narciso, te dai pe langă Tzancă, vrei să îl nenoroceşti şi pe ăsta?” și “Nu te lăsa să te păcălească turaganu” sunt două dintre mesajele negative strânse de fotografia urcată de Narcisa Guță pe contul ei oficial de Facebook. Deocamdată, ea nu a răspuns la reacțiile internauților.

Narcisa și Nicolae Guță au fost împreună timp de mai bine de un deceniu
Narcisa şi manelistul Nicolae Guţă au avut o relaţie mai bine de 10 ani, manelistul fiind bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult, după cum ea afirma. Cei doi au împreună un copil, însă, dacă în trecut, totul era doar lapte şi miere, acum cei doi abia dacă îşi mai vorbesc . De asemenea, nu există nici o întâlnire între cei doi care să nu ajungă şi la o ceartă.