Radio Simplu

Gabriela Cristea și-a iertat tatăl: „Sunt împăcată acum cu viața mea”

Gabriela Cristea este prezentă de ani buni pe micul ecran, însă puțini sunt oamenii care au cunoscut amănunte din viața ei, din perioada în care nu apărea pe sticlă. Despre războiul pe care vedeta TV l-a purtat ani buni cu proprii părinți se cunosc la fel de puține amănunte. Și nu mică a fost uimirea atunci când Gabriela Cristea a refuzat să meargă chiar și la înmormântarea propriei mame.

Gabriela Cristea și-a iertat tatăl. Primele declarații despre neînțelegerile dintre Gabriela Cristea și părinții ei
Gabriela Cristea părinți. Motivul pentru care Gabriela Cristea s-a certat cu părinții ei. Vedeta Gabriela Cristea a stat de vorbă cu prietena ei, Adriana Bahmuțeanu, într-un interviu care a făcut puțină lumină în jurul acestor secrete de familie.

„În copilărie totul a fost ok. Am ales să fac balet și am fost înțeleasă. Ulterior, lucrurile nu au mai stat la fel. Eu nu prea am fost genul de persoană pe care să o poți controla și tocmai de aceea relațiile nu sunt tocmai cordiale. Nu poți să îi ceri unui om să facă un lucru pe care nu și-l dorește. Pur și simplu, eu am ieșit din mentalitatea „Îmi fac un copil ca să am o cană de apă la bătrânețe”. Nu, faci un copil ca să dai o nouă viață. Dacă o să vrea fiică-mea să îmi dea o cană de apă la bătrânețe, dacă nu…eu nu o să mă supăr absolut deloc. Mi s-a impus să fac lucrurile altfel decât le vedeam eu.

Părinții mei nu erau mândri de mine când am început să lucrez în televiziune. Era mentalitatea aia că fetele care apar la TV sunt ușoare. Probabil că și-ar fi dorit să fiu balerină, nu înțelegeau de ce trebuia să schimb, să fac altceva”, a povestit Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea și-a iertat tatăl. Primele declarații despre neînțelegerile dintre Gabriela Cristea și părinții ei, Didina și Eugen Cristea
Gabriela Cristea părinți. Părinții Gabrielei Cristea: Didina Cristea și Eugen Cristea. Mama Gabriela Cristea. Tată Gabriela Cristea. Întrebată de ce nu a mers la înmormântarea mamei sale în anul 2010, Gabriela Cristea a explicat care au fost motivele pentru care a refuzat să o conducă pe ultimul drum pe femeia care i-a dat viață.

„A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de explicat în cuvinte ce am avut eu, ce am simțit eu. Legătura dintre mine și respectul pe care îl port sau pe care le fac acum când nu mai este, nu o să le spun. Sunt mult prea intime. Mi-am luat adio de la ea. Nu, nu am mers la spital”, a mai spus Gabriela Cristea, la fel de evaziv.

Loading...