Radio Simplu

Narcisa Guță a fost internată în stare gravă în spital, după ce a fost bătută cu bestialitate

Narcisa Guță a fost bătută cu bestialitate în urma unui scandal care s-ar fi putut încheia cu o tragedie. Fosta soție a lui Nicolae Guță a fost amenințată cu un briceag și i s-a spus de mai multe ori că va fi ucisă. În prezent, numele vedetei apare într-un dosar penal. În urma loviturilor puternice primite, ea a stat internată în spital o lună.

Narcisa Guță, bătută cu bestialitate în urma unui scandal
Narcisa Guță, pe numele din buletin Narcisa Balaban, este parte vătămată într-un dosar penal înregistrat la Judecătoria Focşani după ce a fost bătută crunt de un fost iubit. Agresorul a snopit-o și a amenințat-o cu moartea în timp ce avea un briceag la el la sfârşitul lunii mai 2019, după ce a reușit să intre în casa ei. Cornel M. a fost trimis în judecată pe 16 noiembrie pentru distrugere, ameninţare, violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe, relatează click.ro.

“În jurul orelor 24:00, a intrat forţat în curtea imobilului reclamantei, a apucat-o de păr, a ameninţat-o cu un briceag, spunându-i că o omoară şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele peste faţă şi peste picioare provocându-i leziuni şi echimoze la faţă, ochi şi genunchi, repetându-i întruna că o omoară” se arată în motivarea ordinului de protecție, potrivit sursei citată mai sus.
Narcisa Guță și Cornel M. au avut o relație amoroasă în urmă cu mulți ani. Povestea lor de dragoste s-a încheiat când bărbatul a fost condamnat la închisoare pentru tâlhărie. Vedeta are un copil cu Nicolae Guță: moștenitorul manelistului se numește Alberto.