Radio Simplu

MULTIMILIONARUL BLUE AIR, INCURSIUNE-FULGER LA SUPERMARKET, ÎN ȘORT ȘI TRICOU, FĂRĂ MASCĂ. A FĂCUT APROVIZIONAREA CU…

GALERIE FOTO (2)

Și multimilionarii merg la cumpărături pentru a-și face provizii în această perioadă dificilă. Celebrul fondator al companiei Blue Air, Nelu Iordache, a iesit la… magazin, printre rafturi, alături de oameni obișnuiți. Multimilionarul Nelu Iordache s-a aflat, de multe ori, în centrul atenției, în trecut. Mai nou, omul de afaceri a demarat „lupta” cu pandemia de coronavirus, iar proviziile pe termen lung au devenit, și pentru el, o prioritate.

La pas, prin magazin, fără mască
Autoritățile insistă asupra distanțării sociale, în această perioadă, transmițând pe toate canalele media că aceasta este cea mai bună metodă pentru a limita răspândirea infecției cu noul coronavirus. Deplasările de la domiciliu trebuie efectuate numai atunci când este nevoie, iar ele trebuie să fie cât mai scurte cu putință. Milionarul Nelu Iordache s-a adaptat interdicțiilor, așa că s-a decis să cumpere apă minerală de la magazin și a făcut asta fără să consume mai mult timp decât ar fi normal.

În șort și tricou, pentru mai multă libertate de mișcare, afaceristul a bifat rapid lista de cumpărături. Pe primul loc a fost apa minerală Și, chiar dacă sunt recomandate achizițiile online, în această perioadă de criză medicală acută, Nelu Iordache și-a asumat riscul și s-a prezentat ”în persoană” la magazin.