Radio Simplu

Andra Măruță, afectată grav de coronavirus: „Încerc să îmi alung gândurile pesmiste, dar…

Oamenii, indiferent de vârstă sau de domeniul de activitate, sunt alarmați de agresiunea noului coronavirus care a făcut deja atâtea victime pe întreg globul. Izolarea la domiciliu este soluția cea mai bună, în momentul de față, pentru ca lanțul infecției cu COVID-19 să fie întrerupt, iar până la descoperirea unui vaccin a intrat în limbajul cotidian sintagma ”distanțare socială”.

Andra, una dintre cele mai iubite artiste din România, este la rîndul ei afectată de această criză medicală. În plan profesional, evident, acolo unde au fost anulate concerte și alte apariții în public, dar și în plan familial, grija pentru cei dragi fiind primordială. Vedeta a transmis un mesaj de suflet pe pagina ei de Instagram, mărturisind că încearcă să alunge gândurile pesimiste care nu-i dau pace, însă este foarte greu. Bineînțeles, și Andra îndeamnă la responsabilitate, la fel ca alți mulți artiști, iar mesajul transmite și speranța că, până la urmă, boul coronavirus va fi înfrânt.

”Dragii mei, încerc să îmi alung gândurile pesimiste, oricât ar fi de îngrijorător ce se întâmplă. Fac eforturi să mă gândesc mai mult la oamenii minunați care își oferă timpul sau donează produse sau bani, dar și la companiile care și-au dat seama câtă nevoie are comunitatea de implicarea lor. Fiecare gest contează! Vă rog din suflet, fiți responsabili”, îndeamnă artista.

”Ține-ți legătura cu cei dragi prin telefon și prin Internet, nu ieșiți din case. E singurul mod de a ne proteja, de a încetini răspândirea virusului. Spălați-vă pe mâini foarte bine, dezinfectați suprafețele pe care le atingeți des. Este important să nu ne expunem inutil, să nu aglomerăm spitalele în această perioadă de criză. Aveți grijă de voi!”, a transmis Andra în mediul online.