Radio Simplu

Mugur Mihăescu trăieşte pe picior mare. „Garcea” are o vilă care se învârte după soare

GALERIE FOTO (4)

Spune că nu e milionar, ci… miliardar! După o lungă perioadă în care nu a mai apărut pe micile ecrane, Mugur Mihăescu, celebrul lider Vacanţa Mare, a dezvăluit la Acces Direct toate secretele, dar şi pasiunile lui. Actorul recunoaşte, cu zâmbetul pe buze, că și-a buzunărit bunicul, dar şi că a încasat bătaie de la mama lui până la… 18 ani. Însă toate bătăile au fost… meritate, o spune râzând Mugur. Altfel nu ar fi ajuns omul care e azi, un actor celebrul în toată ţara, care locuieşte într-o casă pe acoperișul căreia crește… iarbă.

Vila celebrului personaj Garcea se învârte după soare
Mugur Mihăescu, cunoscut drept Garcea, este un bărbat împlinit. Are o familie frumoasă, o carieră apreciată de toată lumea, dar se bucură şi de un cămin la care alţii doar visează. Într-un interviu pentru „Acces Direct”, Mugur Mihăescu a dezvăluit cele mai mari secrete ale vieţii sale, dar a povestit şi felul în care a ales să-şi facă un adevărat palat.


Mugur Mihăescu şi-a buzunărit bunicul
Întrebat cum şi-a câştigat primii bani, Mugur Mihăescu a povestit într-un fel extrem de amuzant că totul s-a întâmplat datorită bunicului lui pe care l-a buzunărit. Dar, bineînţeles, adevărata avere urma să vină peste ani, în urma muncii imense pe care a depus-o.

„Primii bani au venit când l-am buzunărit pe bunicul. Apoi de la sorcovă. Bunicul lăsa intenţionat 2-3 lei prin buzunare. Am vrut să mă fac inginer, că mi-a plăcut matematica, doar că la facultate mă puneau să învăţ organele maşinii. Eu eram la calculatoare şi voiam altceva. Am făcut opt ani de facultate, că am fost repetent. La anul 4 m-a prins nevastă-mea din urmă. În anul 4 am avut materii la care îmi era greaţă să merg, m-au lăsat iar repetent. Apoi am intrat în anul 5”, a spus Mugur Mihăescu.

În plus, Mugur Mihăescu a povestit că şi-a cunoscut soţia în liceu şi trăiesc împreună o frumoasă poveste de iubire de 25 de ani. În plus, cei doi au o fată de 21 de ani. Garcea şi soţia lui au fost cununaţi de Gică Craioveanu.