Radio Simplu

Ilie Năstase şi soţia, interviu despre nuntă! De ce au anulat evenimentul din august

Ilie Nastase şi soţia sa sunt Ioana Simion sunt mai fericiţi ca niciodată! Surprinşi la un eveniment, aceştia au vorbit deschis despre relaţia lor, dar şi despre planurile de nuntă. Ioana a declarat inclusiv de ce a anulat evenimentul din luna august.

Toată lumea aştepta nunta lui Ilie Năstase cu Ioana, însă cu câteva săptămâni înainte de eveniment, aceştia au anunţat cu totul s-a anulat. Imediat a apărut zvonul divorţului, oamenii crezând că s-a întâmplat ceva între ei. Adevărul este altul. Cei doi au spus totul în exclusivitate pentru Antena Stars.

„Eu am schimbat puţin planurile. Nu vreau să ştie nimeni când va avea loc. Îmi place să mă bucur de intimitate. Dacă vreodată va avea loc voi fi doar eu şi el şi apropiaţii. (…) Dacă faci un lucru trebuie să te gândeşti foarte bine şi să calculezi orice pas. Eu am încercat să fiu cât mai discretă. Viaţa mea intimă că priveşte doar pe mine şi atât”, a spus soţia lui Ilie Năstase.

Cât despre gelozie, Ioana nu se declară deloc o femeie care să se confrunte cu această problemă. Soţia lui Ilie Năstase susţine că încredere pe care o are ea o ajută să nu fie geloasă. De asemenea, aceasta este conştientă că dacă ceva este făcut să fie el ei chiar va fi, dacă nu, la un moment dat tot va pierde.

„Eu nu am fost geloasă. O femeie care are încredere în ea nu ar trebui să fie geloasă. Dacă e să fie ceva al meu va fi, dacă nu nu”, a spus Ioana Simion.