Radio Simplu

Motivul incredibil pentru care Dincă a spus ca nu a omorat-o pe Luiza! Monstrul din Caracal a dat primele explicații

Gheorghe Dincă încearcă să schimbe datele problemei în dosarul disparițiilor celor două adolescente din Caracal

În urmă cu două zile, o știre șoc a bulversat din nou cazul Caracal. Surse autorizare au susținut că Gheorghe Dincă s-a răzgândit în privița uciderii Luizei Melencu și a spus clar că nu el este vinovatul, în realitate, el nu are nicio legătură cu dispariția tinerei de 17 ani dispărută de acasă din aprilie.

În acest sens, criminal din Caracal, așa cum l-a descris presa, ar fi depus luni, o cerere scrisă la DIICOT, în care specifica, negru pe alb, faptul că nu vrea să își asume o crimă care nu îi aparține. Totul în condițiile în care, în noiembrie, Gheorghe Dincă a relatat cu lux de amănunte cum a a violat-o, sechestrat-o și apoi ucis-o cu violență pe Luiza.
Gheorghe Dincă a spus că nu a omorât-o pe Luiza Melencu pentru că speră ca judecătorii să fie mai blânzi la proces
Decizia de a face această cerere de către Gheorghe Dincă pare să confirme declarațiile mamei Luizei Melencu, care a declarat, în nenumărate rânduri, că fata sa nu a fost ucisă de criminalul din Caracal şi că nu există nicio probă în acest sens, în afară de declaraţia acestuia de acum două luni. ”Omul ăsta nu mi-a omorât fata. Simt că ea trăiește și este chinuită pe undeva. Nu am să semnez niciodată un act în care sunt informată că ea nu mai este în viață, fiindcă nu am văzut cadavrul. Îm plus, ca părinte, am niște premoniții că Luiza este vie, iar Dincă minte”, a zis Monica Melencu la interviuri de fiecare dată.

Gheorghe Dincă a spus clar că nu a omorât-o pe Luiza, pentru că, a avut, se pare, un motiv ascuns. Persoane din caz merg pe ideea că el și-a schimbat declarația pe ultima sută de metri, întrucât își dorește ca judecătorii să fie mai blânzi!! ”Dacă declară că nu este vinovat de uciderea adolescentei, Dincă speră într-o pedeapsă care să îi permită să iasă din închisoare la un moment dat. Oricum, orice face el în ultima vreme este la derută, chiar vom vedea cum vor decurge lucrurile la tribunal, în timpul procesului”, au dezvăluit surse autorizate.