Radio Simplu

Monica Gabor planuia sa se mute in America inca de cand era casatorita cu Irinel Columbeanu

Monica Gabor avea planuri de a pleca din Romania inca de pe vremea cand era partenera de viata a omului de afaceri Irinel Columbeanu. Monica Gabor a acordat un interviu pentru okmagazine.ro, in care a scos la iveala detalii necunoscute pana acum. Printre altele, vedeta a dezvaluit si ce anume planuia impreuna cu fostul ei sot, Irinel Columbeanu, inainte de a se dedice sa paraseasca Romania.

„Sunt mandra de mine, pentru ca am avut curajul sa plec din Romania intr-un moment in care aveam toate sansele din lume. Chiar inainte sa plec eram in discutii cu Antena 1 sa prezint emisiunea Duminica in familie, pentru ca Mihaela Radulescu se mutase la Monaco. Si eu trebuia sa fiu urmatoarea care sa prezinte Duminica in familie.

Dar eu, intre timp, in mod secret, cu tatal Irinei si cu Irina, si cu mama, ne faceam planuri sa ne mutam in America. Pentru ca voiam sa opresc viata pe care o aveam, pentru ca nu mai eram fericita, pentru ca cred, personal, ca nu-s facuta sa fiu persoana publica, pentru ca atunci cand esti persoana publica nu se scriu doar lucruri pozitive si sunt foarte sensibila si ma afecteaza. Pentru mine, daca vrei sa faci o schimbare, o faci ca lumea, te muti in alta tara, de exemplu.

Eu am renuntat la viata mea de acolo si multa lume nu a inteles de ce, mai ales prietenii mei de acolo… Presiunea era atat de mare incat credeam ca nu o sa mai rezista foarte mult… Mr. Pink este o persoana care este respectata, dar totusi nu suntem cunoscuti si lumea nu ne recunoaste pe strada. Toti care ne recunosc sunt prieteni cu noi…