Radio Simplu

MIHAELA CONSTANTINESCU, ULTIMELE CUVINTE ADRESATE FOSTULUI SOŢ, ÎNAINTE SĂ MOARĂ: „I-AM SPUS CĂ L-AM IUBIT ŞI CĂ…”

Mihaela, fosta soţie a lui Mihai Constantinescu este foarte tristă de moartea artistului, ca întreaga ţară, care în aceste zile se află în doliu. Femeia a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a adresat regretatului cântăreţ, înainte să moară.

Mihaela Constantinescu i-a vorbit tot timpul cât artistul a fost în comă şi i-a spus că îi este recunoscătoare pentru tot ce i-a dăruit, că l-a iubit şi îl va iubi întotdeauna.

„Noi i-am vorbit tot timpul şi în anumite momente ne auzea pentru că ne vorbea cu ochii. I-am spus că îi mulţumesc pentru tot, că l-am iubit şi că o să-l iubesc întotdeauna. Sigur, cu forme diferite de iubire… Iubirea îmbracă multe forme. I-am mulţumit şi i-am spus că sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a dăruit… Într-o zi, cu siguranţă ne vom reîntâlni într-o altă lume de lumină, zic eu. Cred în asta.

Simona, doamna Adam, care este naşa lor de căsătorie, eu am fost atât cât am putut pentru că am mai avut câteva plecări scurte din ţară, mama mea şi prieteni care ne-au căutat, care ne-au întrebat întotdeauna cu ce ne pot ajuta. El fiind la Terapie Intensivă, nu putea să intre toată lumea, chiar dacă anumite persoane şi-au manifestat dorinţa de a-l vizita”, a declarat Mihaela Constantinescu, la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

„Am învăţat să iubesc şi mi-a arătat ce înseamnă să fii iubit. Diferenţa dintre noi era de 14 ani. Mie nu mi s-a părut niciodată o diferenţă mare, Mihai a avut întotdeauna un suflet de copil. Eu aveam 20 de ani, iar el 34 de ani când ne-am cunoscut. Am fost împreună 28 de ani…. Noi am rămas foarte buni prieteni, ne cunoaştem de 40 de ani. Relaţia de prietenie dintre noi nu a încetat niciodată. Am fost întotdeauna într-o relaţie foarte strânsă şi cu el, şi cu Simona, şi cu oricine a fost în viaţa lui…”, a încheiat ea.

Va fi înmormântat lângă familie!
Potrivit unor surse din anturajul familiei artistului, Mihai Constantinescu o să își doarmă somnul de veci lângă cei dragi. Cântărețul va fi înmormântat lângă părinții și sora lui, în Cimitirul Ghencea Militar.

Mihai Constantinescu povestea că a fost foarte apropiat de sora sa, mai ales că şi-au pierdut părinţii încă de tineri şi că, într-un fel, aceştia i-au prevestit surorii sale sfârşitul, într-un mod inexplicabil.
”Tata a murit când eu aveam 14 ani, iar mama când aveam 27. Eu şi Ileana am avut o relaţie specială (…) Anul trecut, pe la începutul lui noiembrie, s-a dus în casa unde ne-am născut. Mi-a spus că i-a văzut pe părinţi (n.r. care au murit de foarte mulţi ani) şi le-a spus că vrea să facă Revelionul cu ei. Mama, care niciodată nu a ridicat vocea la noi, a ţipat la ea şi a gonit-o. I-a spus că în niciun caz nu o să facă Revelionul cu ei anul acela, ci la anul. A fost premoniţie”, a povestit Mihai Constantinescu.