Radio Simplu

Monica Bârlădeanu, dezvăluiri din adolescență: „Corpul meu ducea toate abuzurile astea”

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite actrițe de la noi, însă puțini sunt cei care știu că traseul său în carieră a fost unul anevoios și marcat de sacrificii.

Monica Bârlădeanu, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit amănunte mai puțin știute din adolescența sa. Actrița a explicat care a fost primul său loc de muncă, dar și cât de greu și-a câștigat primii bani: „Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus că ai trei copii. Când am ajuns la o vârstă la care am simţit că se poate conta pe mine, 16, exact în vara din clasa a 10-a, am vrut foarte tare să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră.

Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă. Lucram 24 cu 48. Tu ştii ce înseamnă asta? Astăzi nici nu pot să îmi imaginez, deşi fratele meu mai mare e pompier şi lucrează pe programul ăsta. Când eşti ospătar eşti în picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani şi primii bani erau din bacşiş, nu era salariu. Când a ajuns la salariu şi s-a uitat în buletinul meu, îţi dai seama, eram totuşi un minor, dar erau anii 90″, – a mărturisit Monica Bârlădeanu conform Antena Stars.